Alle retter

Sammensæt din egen menu

Aperitivo  lidt til velkomstdrinken
  • Pizzette Margherita  - mini Margherita-pizzaer
  • Torta salata - butterdejstærte med ricotta, æg, salami & ost
  • Bruschetta al pomodoro  - tomatbruschetta med hvidløg, friske tomater, olivenolie & basilikum
  • Crostini di caccia  - ristet italiensk brød med toskansk kyllingeleverpaté
  • Calzoncini al forno classici - indbagte minipizzaer med mozzarella & skinke 
  • Calzoncini al forno vegetariani  - vegetar indbagte minipizzaer med mozzarella & artiskokker
  • Spiedini di Salami e bocconcini - salami, oliven & mozzarellakugler på spyd
  • Spiedini di formaggi e olive - oste & oliven på spyd

38,- pr ret

Antipasti  forretter

  • Tris di bruschetta - 3 slags bruschetta : Tomat, artiskokpaté, basilikum pesto 
  • Prosciutto e melone - lufttørret skinke & melon 
  • 3 Affettati di salami  - 3 slags salami anrettet på fad
  • Carpaccio di Bresaola - bresaola med rucola, citronolie & granaost-flager 
  • Vitello tonnato - tyndskårede kødskiver kogt i hvidvin &  serveret med tun-mayonnaise-kapers sauce (mindre portion)
  • Mousse di Salmone - laksemousse med purløg anrettet på kiks 
  • 2 formaggi con olive mix - 2 salgs oste med olivenmix anrettet på fad
  • Involtini di melanzane - aubergineruller med lufttørret skinke, rucola & granaost samt vegetar med ricotta, peber, basilikum & revet granaost

45,- pr ret

Pasta  hovedretter

  • Amatriciana - pasta med tomatsauce og pancetta, hvidvin, chili & pecorino
  • Insalata di pasta  - pastasalat med cherrytomater, oliven & mozzarellakugler 
  • Insalata di riso  - rissalat med cherrytomater, tun, oliven, hårdkogt æg i skiver - med eller uden mayonnaise

59,- pr ret

Pasta   hovedretter

  • Carbonara - pasta med pancetta, æggesauce, groft peber & revet pecorino
  • Lasagna classica - lasagne med tomatkødsauce, bechamel, ost & grana 
  • Lasagna vegetale - vegetar lasagne med bechamelsovs, granaost & artiskokker
  • Cannelloni alla carne - kødfyldte pastarør i tomatsauce, bechamel & grana
  • Cannelloni ricotta e spinaci  - pastarør fyldt med ricotta & spinat i bechamel- og ostesauce
  • Tortelloni panna prosciutto e funghi - tortelloni med kød i løg, skinke- & champignonfløde-sauce

69,- pr ret

Secondi  hovedretter

  • Petto di pollo alla Mediterranea - middelhavs kyllingebryst med tomatsauce, oliven, basilikum, hvidløg & oregano 
  • Pollo alla cacciatora al pomodoro -  jægerkylling i tomatsauce, hvidvin & rosmarin 
  • Parmigiana di melenzane - auberginetimbale med dybstegte auberginer, tomatsauce, parmesan, basilikum & mozzarella

69,- pr ret

Secondi  hovedretter

  • Saltimbocca alla romana con funghi - romerske kalvesnitzler med svampe, lufttørret skinke, salvie i hvidvins- og champignonsauce 
  • Vitello tonnato - tyndskårede kødskiver kogt i hvidvin & serveret med tun-mayonnaise-kapers sauce
  • Arrosto al vino rosso  - langtidsstegt rosa kalvefilet i timian- og rødvinssauce
  • Agnello al forno con patate e piselli - marineret & saftigt ovnstegt lammekød med kartofler & grønne ærter

99,- pr ret

Piatto Unico  enkeltret med penne eller rigatoni pasta

  • Pasta al ragú Napoletano - pasta med langtidssimret tomatkødsauce -ragu fra Napoli' - med små kødstykker & parmesan
  • Pasta al ragú "Genovese" - typisk napolitansk langtidssimret pastaret uden tomat med kødsauce af små kødstykker, løg  & parmesan
  • Pasta al ragú Bolognese - pasta med den berømte Bolognese kødsauce & parmesan

99,- pr ret

Contorni  tilbehør

  • Insalata di fagiolini - grøn bønnesalat med olivenolie, peber, soltørrede tomater, oliven
  • Fagiolini con pesto di prezzemolo e noccioli - grønne bønner med egen persille- & hasselnøddepesto 
  • Patate al forno - ovnbagte kartofler med hvidløg, rosmarin, olivenolie
  • Insalata di patate - kartoffelsalat med bladselleri, gulerødder, oliven, oregano, olivenolie 
  • Insalata Mista - salatblanding med rucola, cherrytomater, artiskokker, oliven

35,- pr ret

Contorni Speciali  tilbehør specialiteter

  • Caponata Siciliana - kold salat af stegte auberginer, squash & peberfrugter
  • Insalata Caprese - tomatsalat med små mozzarellakugler, basilikum & olivenolie
  • Timballo di funghi e patate - ovnbagt svampetimbale med østershatte, hvidløg, oregano & kartoffelskiver 
  • Zuppa di legumi - varm suppe med hvide cannellini bønner, brune borlotti bønner, kikærter, laurbær & grøntsager
  • Misto di olive e borettane - blandede oliven med syltede 'Borettane' balsamico-løg

45,- pr ret

Frutta e dessert
  • Gran Tartufata  - fyldig chokoladekage med amarena kirsebær 
  • Ricotta e pistacchio - ricotta- & pistaciekage
  • Panna Cotta - hjemmelavet med karamel- eller chokoladesovs

38,- pr ret

Frutta e dessert

  • Tiramisú - hjemmelavet med ladyfingers, kaffe, mascarponecreme, Marsala & revet mørk chokolade 
  • Macedonia di frutta - farverig italiensk frugtsalat med mange friske sæsonfrugter 
  • Ananas al Maraschino - ananas kun i sommersæson med 'Marasca' likør af vilde kirsebær
  • Melone e Granata - frugtsalat med melon & granatæble 
  • Frutta e formaggio - frugt & ostefad

45,- pr ret